965 510 082 - Plaza España, 1, 03838 Alfafara (Alicante) alfafara@alfafara.es

La projecció del documental “Chicas nuevas 24 horas” de Mabel Lozano obrirà la celebració del Dia Internacional de la Dona a Alfafara. Aquest serà el tret d’eixida de la programació, organitzada per l’Ajuntament, que també acull xerrades, música, màgia, un viatge cultural i un sopar.

Cartell_Chicas-nuevas-24-horasLa directora Mabel Lozano estarà el dijous 28 de febrer a Alfafara per a la projecció i posterior xerrada sobre el documental “Chicas nuevas 24 horas”. Lozano va dirigir aquest treball audiovisual, rodat en Espanya, Argentina, Colombia i Perú, que aborda el negoci de la compravenda de dones i xiquetes per a l’explotació sexual. A les 17 hores s’iniciarà el visionat, no recomanat per a menors de 14 anys, al Centre Social La Mateta i l’entrada serà lliure.

El divendres 1 de març, a les 19 hores, en el Centre Social La Mateta hi ha programada una xerrada sobre “Palestina, des d’una perspectiva de gènere” a càrrec de BDS País Valencià. El dissabte 2 de març a les 16 hores arrancarà una marxa a peu La Solana, al nord del terme municipal d’Alfafara, i després hi haurà jocs populars. El cap de semana es tancarà el diumenge 3 de març, a les 17:30 hores, amb la xerrada “Fortalecimiento de la acción política de las mujeres” a càrrec de Jimena Calizaya Fabián, técnica del centre Juana Azurduy, i Martina Espinosa Florez, dirigent de la Federación Única de Trabajadores de Pueblos Originarios de Chuquisaca Bartolina Sisa de Bolivia.

El dijous 7 de març hi ha programada una xerrada, a les 19 hores, sobre “La dona en els nostres refranys, dites i frases fetes” de la mà d’Àlex Agulló. I el divendres 8 de març hi haurà una viatge cultural a la Font de la Figuera. L’excursió té un cost de 22 euros i els interessats han d’inscriure’s a l’Ajuntament abans del 5 de març.

La celebració del Dia de la Dona continuarà el dissabte 9 de març amb el tradicional sopar de totes les dones del poble en el Centre Cultural El Patronat, on hauran d’aportar un donatiu de 12 euros, i el diumenge 10 de març la màgia i la música escriuran el punt final a la commemoració. Així, a les 12 hores hi haurà una actuació del mag Hugo Aracil i de la cantant Noa Villar i a les 19 hores, l’Escola de Música del Comtat oferirà el “Concert de dones”. Ambdues activitats seran al Patronat.

Totes les activitats programades, excepte el viatge i el sopar, són d’entrada lliure fins completar l’aforament.

Pin It on Pinterest

Share This