965 510 082 - Plaza España, 1, 03838 Alfafara (Alicante) alfafara@alfafara.es

El pressupost de l’Ajuntament d’Alfafara per 2019 és de 849.180 euros front als 317.406 euros de l’any passat, el que representa un increment del 167%. El motiu principal d’aquesta pujada està en la inclusió en el pressupost –que ja està aprovat- de les obres d’ampliació de l’aulari Álvarez Pons, que pertany al Centre Rural Agrupat Mariola-Benicadell, a càrrec del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

En la previsió econòmica figura una partida de 539.114 euros per a la construcció de tres aules, lavabos i una pista poliesportiva, entre d’altres, en el terreny annexe a l’actual edifici, situat en l’avinguda de la Generalitat Valenciana.

El govern local s’ha reunit recentment amb la directiva del CRA Mariola-Benicadell i amb l’AMPA per mostrar-los el projecte i aquestos representants han fet alguna aportació. En estos moments, els tècnics treballen en perfilar el document final abans de la licitació, adjudicació i execució d’esta actuació de millora en la infraestructura educativa; un procés que es desenvoluparà els propers mesos.

La resta del còmput anticipat de les despeses i ingressos per a aquest 2019 no varia molt respecte al pressupost de 2018, segons informen fonts de l’executiu local. Cal destacar que es dona una continuïtat a partides que es van crear l’any passat i que estan destinades a la promoció econòmica en el poble com és l’ajuda de 3.000 euros per a emprenedors.

 

Romanent positiu

El Consistori alfafarenc va tancar l’exercici 2018 amb un romanent de 152.404 euros. Esta tendencia positiva està donant-se en el últims cicles econòmics, com fou el cas dels comptes de 2017 amb un romanent de 118.686 euros, una part dels quals s’ha destinat a la instal·lació de faroles en el camí de l’Assut i a reparacions en la red d’aigua i de camins rurals.

Pin It on Pinterest

Share This