965 510 082 - Plaza España, 1, 03838 Alfafara (Alicante) alfafara@alfafara.es

Turisme

El nom d’Alfafara prové segurament de la veu àrab Alfawara: “brollador d’aigua que flueix amb força”. En el seu terme municipal (20,41 km2) és compten més de 85 fonts. El poble d’Alfafara, enclavat a l’extrem occidental de la Valleta d’Agres, als peus de la Serra Mariola, està envoltat de muntanyes de certa altura: el pic del Portín (1081m) al sud, i la Solana (642m), al nord. Pertany a la comarca del Comtat i es troba situat al nord de la província d’Alacant.

INFORMACIÓ GENERAL

Coneix la nostra localització, com arribar y un poc més sobre nosaltres.

Llegir més

Aquesta es la nostra història

Es té constància de poblaments primitius, principalment del eneolítico, l’època de bronze i íberos, assentats al terme municipal…

Llegir més

A Alfafara, tan a l’ombria com a la solana, es pot gaudir de paratges tranquils, relaxants, perfumats, silenciosos i de fàcil accés; propicis per a passejos o excursions: la Mare de Déu de la Llum, la Font de Carbonell , la Cova de les Finestres, el riu Pantanet, el Molí Rupestre, la Necròpolis del Mas del Pou, l’Àrea Recreativa del Tarragó, la cova del Bolumini, els Taulellets, Cava del Portín, la Cava de D. Miguel, la font del Sagristà, la Cova de la Font, la Penya el Xorro i l’Assut, en són una excel·lent mostra.

Més informació en aquest fullet:

Pin It on Pinterest

Share This