Saluda de l'Alcade

Benvingudes i benvinguts al web de l’Ajuntament d’Alfafara,

Es un honor poder-me dirigir a tots vosaltres com alcalde d’Alfafara, amb un equip de gent jove i formada que per primera vegada ens possem al cap davant del poble. En aquests temps on les noves tecnologies i la comunicació digital son essencials en el nostre dia a dia, des d’aquesta pàgina volem fer-vos arribar de forma ràpida i útil tota la informació del poble d’Alfafara. Ací podreu trobar tot allò que passa cada dia i fer tràmits mitjançant la Seu Electrònica.

Per als visitants que veniu a conèixer el nostre poble, podreu descobrir les fonts, coves, poblat Íber i paisatges més bonics que tenim al llarg del terme municipal. Les nostres festes que es celebren a l’agost i novembre, així com les nostres  tradicions i cultura. També podreu accedir als productes locals i una vegada ací, gaudir de la millor gastronomia de la Serra Mariola que ens ofereixen els nostres bars i restaurants.

Un ventall d’informació d’Alfafara tant per a les nostres veïnes i veïns com per a tots aquells que ens vulgueu visitar i gaudir de la qualitat de vida.

 

L’Alcalde

Toni Cloquell Tudela

Share This