Font del Tarragó – Alberg

L’Alberg Font del Tarragó està situat en el terme municipal d’Alfafara, al nord de la província d’Alacant, en ple cor de la Serra de Mariola. Un lloc privilegiat de gran bellesa que ens invita a realitzar activitats a l’aire lliure i excursions.

Té capacitat per a 40 persones i és ideal per a viatges de grups, escolars, associacions o per a celebrar workshops i esdeveniments d’empreses.

Compta amb unes completes i acollidores instal·lacions, entre elles un ampli saló menjador amb cuina, la qual cosa ho convertix en un destí ideal per a disfrutar de la naturalesa. L’alberg consta de dos plantes molt espaioses i lluminoses en la que es repartixen les 40 places disponibles en diferents habitacions, totes elles equipades amb lliteres, coixins i mantes. Hi ha dos habitacions de 10 persones, dos habitacions de 6, una habitació de 8 i una altra adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i amb neteja pròpia.

També en la segona planta trobem dos neteges i vestuaris d’ús comú equipats amb dutxes i aigua calenta. El saló, d’estil rústic, té una ximenera baixa i taules i bancs de fusta. La cuina compta amb frigorífic, cuina de gas, microones i parament bàsic. Tot l’alberg disposa de calefacció en totes les seues estades.

 

Poden consultar les tarifes en la web:

silvoturismo.com/albergue-font-del-tarrago

Telèfon de reserves: 965 37 62 31