ARRIBADA SEGUICI REIAL AL CAMPAMENT I CAVALCADA

AVÍS ARRIBADA SEGUICI REIAL AL CAMPAMENT D’ALFAFARA
Des d’Orient ens informen que quan Ses Majestats d’Orient i els seus patges arriben a la serra alfafarenca el 4 de gener, faran un senyal de llum. Per això, ens han indicat que aquest dimarts, sobre les 19 hores, podeu estar per la carretera -mirant en direcció cap al camí de l’Assut- a veure si veieu l’avís lumínic.

CAVALCADA
Recordeu esperar a Melcior, Gaspar i Baltasar a les 19 hores en la carretera. I, després de l’Adoració, que se celebrarà a la Mateta, Melcior, Gaspar i Baltasar tornaran a pujar a la carrossa i, qui ho desitge, podrà fer-se fotografies amb ells des de baix. Recordeu que aquest any no podran besar. Sols saludaran des de la distància.

Tot seguit, els patges repartiran els paquets. Els deixaran en els portals. No entraran a les cases.

El seguici reial ens informa que s’agraeix que els veïns i veïnes vulguen oferir algun dolcet o beguda però ens indiquen que, com una mesura preventiva per la COVID-19, els patges i Ses Majestats no beuran ni menjaran res.

Molt important: és obligatori l’ús de la mascareta.

Preparem amb molta il•lusió, i amb les mesures de seguretat per la COVID-19, la visita més esperada i màgica de l’any i agraïm la comprensió i la col•laboració del poble.