Les festes patronals d’Alfafara i la Corriola de Cocentaina, declarades festes d’Interés Turístic Local

Aquesta distinció suposa un suport a la promoció de les festes. A l’Alcoià i el Comtat ja tenim 21 festes amb algun tipus de declaració d’interés turístic, des d’internacional a local.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publica aquest 27 de maig dos noves declaracions de festa d’Interés Turístic Local a municipis de les nostres comarques. Per una banda tenim les festes patronals d’Alfafara, en honor a Salvador, la Divina Aurora i Sant Roc, i que se celebren normalment entre el 5 i el 8 d’agost. I per altra la Corriola de Cocentaina, al mes de desembre, una jornada lúdica a l’ermita de Santa Bàrbara on es menja la llonganissa roja i pa redó en forma de ‘corriola’, que dona nom a la tradició.

Aquesta distinció suposa una ajuda al municipi a l’hora de promocionar les seues festes. Però també són els escalons necessaris per a aconseguir distincions superiors: provincial, autonòmica, nacional i internacional. A les nostres comarques ja tenim més de 20 festes amb algun tipus de declaració, les coneixes totes?

Enllaç a la notícia completa: https://www.aramultimedia.com/les-festes-patronals-dalfafara-i-la-corriola-de-cocentaina-declarades-festes-dinteres-turistic-local