Sombrial de San Lorenzo- Allotjament Rural en Alfafara

El teu allotjament rural a Alfafara

El millor lloc per a passar uns dies de vacances amb tota comoditat.

El Sombrial de San Lorenzo és una masia totalment rehabilitada per a gaudir de la serra sense renunciar a cap comoditat. La millor expressió de l’habitatge rural és aquella que pot oferir-te els avantatges i seguretat de les construccions modernes sense renunciar a l’encant de la tradicionalitat.

El Sombrial de San Lorenzo, als peus de la serra de Mariola, t’aportarà aqueixa sensació de desconnexió que només pot aportar la bellesa d’un paratge natural.
Aquesta casa rural a Alfafara t’ofereix una estada acomodada i allunyada de les molèsties de la ciutat. Si aquestes pensant en unes vacances familiars, una escapada romàntica o una quedada amb els amics, on es prioritze la calma i la tranquil·litat, apostar per l’ambient rústic és la millor decisió que pots prendre.

Què inclou la nostra casa rural a Alfafara?

Quan busquem un allotjament rural a Alfafara, el primer que comprovem és que s’adapte a les nostres necessitats. No sols a les habitacions i en allò que es puga observar a simple vista, sinó en tot el conjunt.
L’estat del lloc, com afecten les temperatures a l’interior, que extres i avantatges conté…

La masia totalment reformada garanteix confort i benestar per a xiquets, adults i majors. I a més d’això, ofereix una sèrie d’avantatges i comoditats a nivell comú i individual.

Vols conéixer més sobre l’allotjament rural a Alfafara del Sombrial de San Lorenzo i tot el que pot aportar-te?

Contacta!

Consultar tarifes a la pàgina web: https://elsombrialdesanlorenzo.es/

Telèfon: 680 48 86 47

Correu electrònic: info@elsombrialdesanlorenzo.es

Direcció: Casa Sombral, Diseminados, 8, 03838 Alfafara, Alacant