Volta Gastronòmica a la Mariola fins el 20 de març de 2023

?Ja has participat a la II Volta Gastrònomica a la Mariola❓Fins el 20 març estàs a temps d’omplir el teu passaport amb els 6 segells i depositar-lo a les bústies que trobaràs als establiments.
Almenys 3 segells hauran de ser de ? bars, restaurants o botigues gastrònimiques. La resta també poden ser monuments o qualsevol altre servei turístic que hi participe. Pots guanyar ?un dels 6 xecs de 100€ ? que atorga cada municipi que forma part de l’associació. Porta el passaport sempre damunt i no perdes ocasió per acumular segells!
Més informació accedint al següent enllaç:
?¿Ya has participado en la II Volta Gastrònomica a la Mariola❓ Hasta el 20 marzo estás a tiempo de rellenar tu pasaporte con los 6 sellos y depositarlo en los buzones que encontrarás en los establecimientos. Al menos 3 sellos tendrán que ser de ? bares, restaurantes o tiendas gastrónimicas. El resto también pueden ser monumentos o cualquier otro servicio turístico que participe. Puedes ganar? uno de los 6 cheques de 100€ ?que otorga cada municipio que forma parte de la asociación. ¡Lleva el pasaporte siempre encima y no pierdas ocasión de acumular sellos!
Más información accediendo al siguiente enlace: