Presentació del cartell de nadal 2017 | Ajuntament d’ Alfafara

Cartell-Cavalcada-Alfafara_Mariola-Belda

Cavalcada dels Reis d’Orient a Alfafara 2017

Alfafara ha donat la benvinguda al Nadal amb el descobriment del cartell que anuncia la Cavalcada dels Reis d’Orient 2018, obra de l’alfafarenca Mariola Belda Pascual. L’artista va ser l’encarregada de donar a conèixer la il·lustració, que ja lluïx en la façana de l’Ajuntament, en un acte celebrat el passat diumenge a la plaça d’Espanya.

L’estrena de la portada de la festa de Reis va marcar l’inici a una programació, organitzada pel col·lectiu Amics dels Reis d’Orient d’Alfafara amb la col·laboració de l’Ajuntament, que seguirà el diumenge 24 de desembre quan s’oferirà un berenar a les xiquetes i als xiquets del poble en el centre social abans que comencen el tradicional “aguinaldo”.

El 30 de desembre, la dona dels nassos visitarà Alfafara per demanar ajuda als seus veïns per a trobar els nassos que ha anat perdent al llarg d’aquest any. Aquesta divertida activitat Descobriment-cartell-Cavalcada-Alfafaraserà el preludi als dies grans de la festa de  Reis, ja que el poble rebrà l’1 de gener, a les 13 hores, a l’Ambaixador Reial que anirà al Patronat per arreplegar les cartes plenes de peticions que faran menuts i grans per a Melcior, Gaspar i Baltasar. Dos dies després, el 3 de gener, a les 18.30 hores, emissaris reials arribaran al Patronat per donar en mà les contestacions de Ses Majestats als remitents de les missives.

I el 5 de gener, les alfafarenques i els alfafarencs es concentraran a les 19 hores en la carretera per donar la benvinguda als Reis Mags i acompanyar-los en la Cavalcada fins al Patronat on els il·lustres visitants faran l’Adoració al Jesuset. A continuación, i amb l’ajuda dels patges, repartiran els regals per totes les cases d’aquest municipi del Comtat.

Share This