965 510 082 - Plaza España, 1, 03838 Alfafara (Alicante) alfafara@alfafara.es

Més de 40 expositors participaran aquest diumenge en la cinquena edició de la Fireta de Santa Cecília, que organitza l’Ajuntament d’Alfafara. Els venedors obriran a les 10 hores per presentar una àmplia oferta en artesania, grastronomia i solidaritat. Així, els visitants podran trobar en les paradetes situades a la Mateta torrons, mermelades, fruites confitades, mel i embotit del poble d’Alfafara, bosses artesanes, bijuteria, navalles, cistelles de vímet i espart, ceràmica, oli d’oliva alfafarenca, cervesa artesana, vi, vermut, formatges, …

La fira, també, comptarà amb la col·laboració d’associacions locals com Cáritas amb productes de mercat just i solidari, l’Associació de Malalts d’Alzheimer amb les tradicionals coquetes fregides, les Mestresses de Casa d’Alfafara o el Fons Valencià per la Solidaritat. I, per agafar forces, també hi haurà expositors que oferiran menjar.

A banda d’aquest mercat, també se celebraran vàries activitats. A les 11 hores hi haurà una batucada al parc, a les 12 hores un cata d’oli a càrrec de Socapma en el Centre Social La Mateta, a les 13 hores la presentació del llibre “La guerra de los dos senderos” de Rafa Segura en el Centre Social La Mateta i a les 17 hores Dani Miquel actuarà al Centre Cultural El Patronat.

Pin It on Pinterest

Share This