Més de 40 expositors participaran aquest diumenge en la cinquena edició de la Fireta de Santa Cecília

Més de 40 expositors participaran aquest diumenge en la cinquena edició de la Fireta de Santa Cecília, que organitza l’Ajuntament d’Alfafara. Els venedors obriran a les 10 hores per presentar una àmplia oferta en artesania, grastronomia i solidaritat. Així, els visitants podran trobar en les paradetes situades a la Mateta torrons, mermelades, fruites confitades, mel i embotit del poble d’Alfafara, bosses artesanes, bijuteria, navalles, cistelles de vímet i espart, ceràmica, oli d’oliva alfafarenca, cervesa artesana, vi, vermut, formatges, …

La fira, també, comptarà amb la col·laboració d’associacions locals com Cáritas amb productes de mercat just i solidari, l’Associació de Malalts d’Alzheimer amb les tradicionals coquetes fregides, les Mestresses de Casa d’Alfafara o el Fons Valencià per la Solidaritat. I, per agafar forces, també hi haurà expositors que oferiran menjar.

A banda d’aquest mercat, també se celebraran vàries activitats. A les 11 hores hi haurà una batucada al parc, a les 12 hores un cata d’oli a càrrec de Socapma en el Centre Social La Mateta, a les 13 hores la presentació del llibre “La guerra de los dos senderos” de Rafa Segura en el Centre Social La Mateta i a les 17 hores Dani Miquel actuarà al Centre Cultural El Patronat.

Share This