Alfafara estrena temporada de bany

Alfafara ha estrenat aquest cap de setmana la temporada de bany en la piscina municipal, situada darrere del Patronat. Molts veïns ja han passat per aquesta instal·lació que, en aquest any, presenta millores i novetats rere una inversió de més de 25.000 euros a càrrec de la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament.

Obres-piscina

En els darrers mesos es van dur a terme unes obres per canviar el paviment de “gresite” del vas i també la reposició de les escales d’accés. Així mateix, durant l’época d’hivern es va tapar la piscina amb un cobertor que ha mantingut l’aigua i s’ha adquirit nou mobiliari com unes hamaques.

Per a conèixer tota la informació dels preus dels abonaments per aquesta temporada de bany, així com les normes de la piscina, visiteu el nostre apartat de la Piscina Municipal d’Alfafara

La piscina ha obert les seues portes coincidint amb el primer cap de setmana de l’estiu i estarà operativa fins a finals d’agost en horari de dilluns a diumenge d’11 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

Obertura-piscina

Per últim, des de l’Ajuntament es recorda que s’ha de complir les normes d´ús  del servei i desitja als usuaris una bona temporada de bany.

 

Share This