Alfafara dóna a coneixer la pregonera i la dissenyadora de la portada del programa de festes 2018

Maribel Vicedo serà la pregonera de les Festes i Ángela Molina dissenya la portada del Programa d’actes

L’alcaldessa d’Alfafara, Raquel Vicedo, ha donat a conèixer que Maribel Vicedo serà la pregonera de les Festes de 2018 i Ángela Molina és l’autora del disseny de la portada del Programa de Festes.

Pregonera de les festes

Maribel Vicedo, molt vinculada a Alfafara, serà l’encarregada de proclamar el proper 5 d’agost aquesta celebració en honor al Salvador, la Divina Aurora i Sant Roc des del balcó de l’Ajuntament. La primera edil indica que “aquest any hem apostat per una persona del poble, com és Maribel”. Un encàrrec que la periodista va rebre fa unes setmanes. “Estàvem en el camp quan li ho vaig dir, em va respondre que sí i estava molt contenta. Creem que serà una pregonera que ho farà molt bé”, afig l’alcaldessa.

Maribel Vicedo és llicenciada en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid i ha desenvolupat la seua tasca professional en diversos mitjans de comunicació locals, comarcals i provincials. Filla d’alfafarencs, des de ben menuda viu llargues temporades al poble i és una persona activa en diversos col·lectius culturals del municipi.

“Estic molt agraïda perquè l’alcaldessa haja confiat amb mi per a aquest càrrec i em fa molta il·lusió”, explica la pregonera que ja està treballant amb el text. A més, té “ganes que arribe eixe màgic moment i poder compartir-ho amb tots els veïns i visitants del meu poble”.

Ángela Molina Vañó és l’autora de la portada del Programa de les Festes d’aquest any. L’alcaldessa destaca que “hem pensat en Ángela ja que és una persona molt vinculada al poble i creiem en la seua faceta artística”. La proposta se li va traslladar fa unes setmanes “i no va costar de convencer-la ja que va dir que sí de seguida”.

Ángela estudia Restauració i Conservació de Béns Culturals en la Universitat Politècnica de València i és una amant de l’art plàstic ja que, com ella diu, “des de ben xicoteta que dibuixe i m’agrada fer portades, cartells, etc.” a més que és ben propera a Alfafara ja que els seus avis són d’aquest poble i ella estiueja des de menuda en aquesta localitat de Mariola.

L’alcaldessa li va cridar per telèfon per anunciar-li que havien pensat amb ella i “em vaig sentir molt agraïda”. Des d’aquell moment “vaig començar a pensar qué podria fer, com és el meu sentiment cap al poble i les seues festes i van anar sorgint idees”, comenta l’artista. El resultat d’aquest plantejament ja està plasmat a la primera pàgina d’una publicació que ara està en impremta i que en poques setmanes serà presentada en un acte públic.

Share This