Comunicat instal·lació sistema de videovigilancia

 

COMUNICAT

Davant els actes vandàlics registrats a diferents indrets del municipi durant l’ultim any i el robatori efectuat en la Casa Consistorial, la corporació municipal va aprovar, en sessió plenària, la instal·lació de càmeres de vigilància estrictament com a mesura de seguretat.
Els dispositius, que encara no estan operatius, estan col·locant-se en edificis municipals -com són l’Ajuntament, el magatzem situat al carrer Filiberto Martí, el centre social La Mateta i el depòsit d’aigua- i en l’ermita de la Mare de Déu de la Llum.
La instal·lació d’aquest sistema de seguretat i el seu funcionament compta amb tots el permisos emessos per la Subdelegació del Govern i s’efectua per tal d’evitar que es produïsquen més actes vandàlics que fan mal al patrimoni de tots els alfafarencs i que, per tant, la seua reparació suposa un cost a l’erari públic.
Des del govern municipal volem subratllar, de nou, que s’activa aquest dispositiu com a mesura de seguretat, en cap cas com a control de les persones, com s’està intentant donar a entendre en les reds socials.
Per últim, el govern local que presidisc està a la disposició dels veïns per a atendre qualsevol dubte al respecte.

Alfafara, 7 de juny de 2018
Raquel Vicedo Vicedo
Alcaldessa

 

Share This