Alfafara mostra l’ampliació de la Casa Consistorial

Alfafara va obrir les portes de la casa consistorial per mostrar l’ampliació de l’edifici i la reforma que s’ha dut a terme mesos enrere i que ha tingut un cost de 120.000 euros -el 95% ha sigut sufragat per la Diputació d’Alacant i la resta per les arques municipals. Els treballs van consistir en construir el nou Saló de Plens, sales diàfanes per a l’activitat administrativa i un nou arxiu. També s’ha instal·lat un ascensor que millora l’accesibilitat a aquest edifici municipal.

Les noves cambres s’han dotat de mobiliari -com taules, cadires i prestatgeries-, s’ha col·locat les fotografies dels tres alcaldes (Evarito Francés, Vicente Terol i José Sanz) i alcaldessa (Raquel Vicedo) que des de 1979 fins a l’actualitat que ha tingut el poble i dos urnes utilitzades en legislatures anteriors decoren el Saló de Plens i la seua avantsala.

Els veïns i les veines d’Alfafara van poder conèixer aquestes novetats el passat diumenge en la jornada de portes obertes que va organitzar el govern local. L’alcaldessa, que va estar acompanyada pels regidors del seu equip, va donar la benvinguda als assistents i els va explicar com son les noves dependències. Així mateix, la batlessa va destacar que les portes de l’Ajuntament sempre estan obertes per als alfafarencs i alfafarenques.

Els visitants, durant el recorregut, van entrar al despatx de l’alcaldessa per a escriure una dedicatòria o signar al llibre de firmes de l’Ajuntament d’Alfafara. La visita va acabar amb un brindis amb llimó granissat i el tast de dolços.

Fotografies de Sara Gisbert

 

Share This